Flyer för Koreograf i arbete


Här är en flyer till ett bokprojekt som jag är en del av:
"Koreograf i arbete är en studie i ord och bild av arbetet kring Carl Olof Bergs dansuppsättning Inner Garden på stora torget i Kartlstad juni 2007."

Jag har stått för en del av bildmaterialet, med ett antal teckningar i akryl och blyrts som gestaltar dansen som var i Karlstad i sommras, genom mina ögon.

"Koreograf i Arbete ingår i Skapande centrums skriftserie Människan, konsten och kunskapen och ges ut på Karlstad university press i Februari 2008. Beställ ditt exemplar redan nu från adressen nedan"

Karlstad university press

Karlstad universitetsbibliotek
65187 Karlstad
Epost: forlag@kau.se
telefon: 054 700 10 87

2 comments:

Anonymous said...

Hej Leif, jag blir imponerad av din bild. Du utvecklas i ditt skapande. Det vore förståss konstigt annars men det är roligt att följa.
Signe

Marcus Pettersson said...

Hej Leif, hoppas att du får detta mail.

Mitt namn är Marcus Pettersson.
För ungefär ett år sedan var jag på vårutställningen på konsthallen i Arvika. Där fick jag se några tuschteckningar som jag fastnade för. Det var nog det som verkligen var något att se på utställningen och bilderna hade själ. Vad jag såg tyckte jag mycket om.
Jag fick veta att du gick på centralskolan och gick dit dagen efter för att få tag på dig och se vem du var och vad du sysslade med annars. Och om du hade fler bilder att sälja. Jag ville faktiskt köpa en bild och jag köper inte ofta konst. Men dessvärre var du sjuk den dagen men en av dina klasskamrater var där och jag lämnade mitt nummer till honom. Tyvärr hörde jag aldrig något ifrån dig och allt som jag hade tänkt ramlade ur minnet.

Tills nyligen härom dagen, då jag plötsligt kom att tänka på dig, jag vet inte varför men jag blev plötsligt tvungen att ta reda på vem du var och försökte minnas vad du hette. Inget lyckat resultat. Men idag var jag och fikade på Sunday och där mötte jag en vän, Emma, din gamla bildlärarinna. Jag berättade om detta och hon sa vad du hette och att du bytt skola. Men lyckligtvis för mig, berättade hon att du hade en blogg. Och den har jag kollat på nu och det var verkligen en fröjd för ögat att läsa och se vad du gör.

Du är en av de få lokala personer som berört mig med vad man skapar. Jag skulle jättegärna vilja veta vem du är. Jag sysslar själv med illustration/konst. Jag skulle jättegärna vilja ha någon av dina bilder och hoppas att vi kommer att råkas! Du är en människa att verkligen knyta en kontakt med.
Dessutom har har vi en liten grupp som vi kallar "motemotemote" här. Vi är några personer som samlas, disskuterar konst, kanske gör något kreativt och går på olika tillställningar. Är du intresserad av att vara med?

Hör gärna av dig på ett eller annat sätt.
Här finns jag

Marcus Pettersson
mobtel. 073-84 51 808
venderart@hotmail.com

lite av vad jag sysslar med om du vill veta
http://www.macen.deviantart.com/gallery